Made in OtaniemiTietotie 1, 02150 Espoo
Mail us atinfo@ravintolafatlizard.fi
Call us at020 127 7710
 

Lounas

À la carte    /     Lounas    /     Brunssi

Lounas arkisin klo 10.30 – 14.00

 

How it works?!? Tarjoilemme joka arkipäivä herkullisen ja monipuolisen lounaan.
Jos tänään lysti on, piristä lounastasi viidellä ja puolella eurolla
ja saat entistä parempaa lautaselle. How great is that?

 

12.00 €

Maanantai 15.1.

Cajun-maustettua Lohikeittoa (L,G)
Härkä-ragu (L,G), pastaa & parmesan-juustoa (L)
Metsäsienipastaa & parmesan-juustoa (L)

 

Upgrade +5,50 €:
Puuhiilillä grillattu flank steak & Choron-kastiketta (L,G)

 

Tiistai 16.1.

Mausteista paprikakeittoa (L)
Jerk-paahdettuja kanankoipia & limejogurttia, maalaisranskalaisia & chilimajoneesia (L,G)
Nyhtöherne pihvejä (L)

 

Upgrade +5,50 €:
Kokonaisena grillattu forelli & sitruskastiketta (L,G)

 

Keskiviikko 17.1

Butternut-kurpitsakeittoa (L,G)
Smetanauunilohta, perunamuusia & sitruunaa (L,G)
Kasvis kaalikääryleitä & puolukkaa (L,G)

Upgrade +5,50 €:
Treffin cheese burger: 200g Black Angus härän pihvi, cheddarjuustoa & savupaprikamajoneesia (L)

 

Torstai 18.1.

Porkkana-inkiväärikeittoa (L,G)
Grillattuja possun kyljyksiä & pippuri-kermakastiketta (L)ja Aurajuustoperunaa (L,G)
Avocadorisottoa & savustettua fetaa (VL,G)

 

Upgrade +5,50 €:
Tuoreita sinisimpukoita kermakastikkeessa, maalaisranskalaisia & aiolia (L,G)

 

Perjantai 19.1

Pekoni-maissikeittoa (L,G)
Mama´s meatballs & tomaatti-valkosipulikastiketta, spaghettia & basilikapestoa (L)
Härkäpapupullia & Tzatzikia (L)

 

Upgrade +5,50 €:
Premium Chili Hot Dog: Reininlihan chilimakkara, briossisämpylä, cheddarjuustoa & tuoretta jalapeñoa (L)

 

VKO 4

 

Maanantai 22.1.

Katkarapukeittoa Tom Yam M,G

Shrimp soup Tom Yam

 

Savustettua possun niskaa, jalopenomajoneesia M,G & paahdettua rosmariiniperunaa L

Smoked pork neck with jalopeno mayonnaise and roasted rosemary potatoes

 

Ratatouillea & vuohenjuustoa VL,G

Ratatouille with goat cheese

 

Upgrade +5.50:

Puuhiilillä grillattua Ahvenanmaan taimenta & remouladekastiketta L,G

Charcoal grilled trout from Ahvenanmaa with Remoulade sauce

 

Tiistai 23.1.

 

Jogurtilla maustettua punajuurikeittoa L,G

Beetroot soup flavored with yoghurt

 

Grillattua kananpojan rintaa, Piri piri-kastiketta L,G

korianteririisiä ja limeä M,G

Grilled chicken with Piri piri sauce, coriander rice and lime

 

Paahdettua tofua & pinaatti-pähkinäkastiketta L,G

Roasted tofu with spinach-nut sauce

 

Upgrade +5.50:

Grillattua karitsan paahtopaistia & Dijon-kermaa

Grilled lamb roast with Dijon cream

 

Keskiviikko 24.1. 

 

Purjo-perunakeittoa L,G

Leek-potato soup

 

Kopa-grillissä savustettua merilohta, kermaviilikastiketta, siikliperunaa ja tillivoita

Kopa grilled salmon with sour cream sauce, Siikli potatoes and dill butter  

 

Kasvispyttipannua & Friida free range kananmunia

Root vegetable bake with Friida free range eggs 

 

Upgrade +5.50:

FAT Chili Burger:

Grillattu 200g Black Agnus häränfileepihvi, cheddarjuustoa, habanerosalsaa & limemejoneesia

Grilled 200g Black Agnus beefsteak,  Cheddar cheese, Habanero salsa & lime mayonnaise

 

Torstai 25.1. 

 

Hernekeittoa ja sinappia L,G

Pea soup with mustard 

 

Brugundinpataa (häränrintaa) L & Dijon-perunamuusia L,G

Beef Bourguignon with potato mash spiced with Dijon 

 

Punajuuripihvejä & tsatsikia L

Beetroot patties with Tzatziki 

 

Upgrade +5.50:

Kokonaisena grillatun Iberico-possun karetta & romesco-kastiketta L,G

Grilled rack of Iberico pork with romesco sauce

 

Perjantai 26.1. 

 

Bouillabaisse-keittoa & rouillea L,G

Bouillabaisse soup with rouille

 

Kreikkalaisia lihapullia & minttujugurttia L, Patatas Bravas & aiolia M,G

Creek meatballs with menthe-yoghurt, Patatas Bravas & aioli

 

Herkkusienipastaa & parmesania L

Mushroom pasta with parmesan

 

Upgrade +5.50:

Pitaleipä lampaanlihalla & feta-rucolasalaattia L

Pita bread with lamb and feta-arugula salad