Made in OtaniemiTietotie 1, 02150 Espoo
Mail us atinfo@ravintolafatlizard.fi
Call us at020 127 7710
 

Rekry

kabinetti

WELCOME TO JOIN OUR #BIGFATFAMILY

Ravintola Fat Lizard avaa ovensa Espoon Otaniemeen alkuvuodesta 2018. Luvassa on parasta ja hauskinta. Much love. Tarjolla on koko- ja osa-aikaisia työtehtäviä tarjoilijoille, kokeille, sali- ja keittiöapulaisille sekä baarimestareille.

Etsimme uteliaita ja ennakkoluulottomia, hyväntuulisia ja työtä pelkäämättömiä ammattilaisia niin keittiöön kuin saliin ja baaritiskin taakse. Jos työkokemusta ravintola-alalta ei vielä löydy, mutta tämä kuulostaa houkuttelevalta ja haluat oppia uutta, join us. Rakkaus hyvään ruokaan on ehdoton edellytys, että pärjäät kanssamme. Tunnethan myös intohimoa omaa työtäsi kohtaan ja haluat olla rakentamassa ravintola-alan menestystarinaa kanssamme? Ravintola Fat Lizard on avoinna joka päivä, loppuviikosta aamuyön tunneille saakka.
Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi:

 

KEITTIÖ: matti@ravintolafatlizard.fi
SALI: tiina@ravintolafatlizard.fi

Haussa myös:

 

Pizzamestari (pizzaleipuri) ja tulevaisuuden pizzamestarit

 

Ciao bella!
Etsimme pizzamestaria sekä hänelle apureita. Capisci?
Keittiömme sielu on puu-uuni Modena Pavesi, jolla valmistetaan erinomaista ja aitoa espoolaista pizzaa. Olemme tulipesästä innoissamme, se lienee ainoa laatuaan Espoon tienoilla. Molto bene!
Allora. Tarvitsemme pizzataiturin, joka loihtii puu-uunimme ja laadukkaiden raaka-aineiden avulla mitä parhaimmat pizzat. Parhaat mitä provinssista löytyy. Edellytämmekin pizzamestarilta vahvaa aiempaa kokemusta pizzasta. Apulaisilta emme edellytä vastaavaa taitoa, mutta rakkaus hyvään ruokaan ja halu kehittyä pizzahefeksi ovat ehdottomia edellytyksiä.
Ravintola Fat Lizard on Espoon Otaniemeen alkuvuodesta 2018 aukeneva n. 350 asiakaspaikan ruokaravintola, jonka tiskin takaa löytyy useita Herttoniemen Treffi Pubin taustavaikuttajia. Olemme avoinna joka päivä, loppuviikosta yön tunneille saakka. Kyllä, meiltä saa laadukasta ruokaa yhdeksän jälkeenkin, jotain hyvin epätyypillistä Espoossa. Uskommekin, että ravintolasta tulee suuri menestys.
Avajaiset koittavat  pian, joten prego, ota oitis yhteyttä.

 

Rekrytoimme ruokaa rakastavia henkilöitä myös seuraaviin tehtäviin:

 

Tarjoilija

Kokki

Sali -ja keittiöapulainen

Baarimestari