Made in OtaniemiTietotie 1, 02150 Espoo
Mail us atinfo@ravintolafatlizard.fi
Call us at020 127 7710
 

Tarinamme

Planeetat olivat kohdillaan. Aalto-yliopistolla oli tarve ja tila, Fat Lizard -panimon partasuilla unelma (ja se panimo) ja TreffiPubin Andylla ja Topilla intohimo sekä taito. Juotiin oluet, vähän pähkäiltiin ja paisteltiin burgerit. Perään vuoltiin tarvittavat puumerkit vuokrasopimukseen. Ravintola Fat Lizard oli saanut alkunsa.

Asset 21logo

Ravintolaa on espoolaiseen tapaan työstetty pitkään ja hartaasti. Eikä se ole edelleenkään valmis. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – siinä vasta kehno sanonta. Lopussa kilpailimme Länsimetron kanssa, että kumpi saapuu Otaniemeen ensin. Metrohan se. Hyvää kannattaa kuitenkin odottaa, sanoo ravintolan slogankin. Ja nyt kun maanalainenkin kulkee idästä länteen ja toisin päin, lopputulos hipoo täydellisyyttä.

tarina_4
tarina_5

Ravintolan ja panimon kumppanuus oli luonteva. Tulevien naapureiden sisuskaluista löytyi samankaltaisia arvoja, kuten tinkimätön laatu, käsityötaidon arvostaminen sekä leppoinen elämänasenne (tosissaan, muttei vakavasti). Ravintola tarjoaisi panimolle eturivin paikat tiikkitiskin takaa: sieltä löytyisi aina kattavin valikoima panimon oluita. Ravintola toimisi myös oivallisena testilaboratoriona pienpanimon uutuuksille.

 

Seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa tiedät milloin tapahtuu.