"Pizza bakers are excellent lovers. Become one."

Näillä eväillä ja ohjeilla syntyy pizza Ravintola Fat Lizardissa. Italialainen pizzamestarimme Manu näyttää sinulle videoissa, miten Fat Lizardin uusista leivontatuotteista syntyy rapea ja ilmava pizza, foccaccia tai ciabatta myös kotiolosuhteissa. Jos nämä ainekset ja vinkit eivät tee sinusta hyvää (pizza)leipuria, et todennäköisesti ole sellainen.
pizza ainekset
”Hyvä pizzan leipominen ei ole hätähousun hommaa. Fat Lizardin (pizza)taikinan valmistuminen ottaa aikansa eli 48 tuntia. Mutta kuten elämässä, sinnikkyys ja kärsivällisyys palkitaan.”
manu2

Ke - To 15 - 21 (20)
Pe 15 - 23 (22)
La 15 - 23 (22)
Su 22.12- To 26.12 Suljettu
Ma 30.12. 15-21 (20)
Ti 31.12. 15-23 (22)
(Keittiö sulkeutuu)

Ma 10.30-22 (21)
Ti-To 10.30-23 (22)
Pe 10.30-24 (23)
La 12-24 (22)
Su 12-22 (21)

Ma 23.12. 10.30-15 (14:30)
Ti 24.12.-Ke 25.12. SULJETTU
To 26.12. 14-22 (21)
Pe 27.12. 11-23 (22)
La 28.12. 13-23 (22)
Su 29.12. 10:30-22 (21)
Ma 30.12. 11-22 (21)
Ti 31.12. 11-24 (23)
Ke 1.1. 13-23 (22)
Ma 6.1. 13-22 (21)
(Keittiö sulkeutuu)

Ma 10.30-22 (21)
Ti-To 10.30-23 (22)
Pe 10.30-24 (23)
La 12-24 (22)
Su 12-22 (21)

Ma 23.12.- To 26.12. SULJETTU
Pe 27.12 16-23 (22)
La 28.12. 13-23 (22)
Su 29.12. 12-22 (21)
Ma 30.12. SULJETTU
Ti 31.12. 16-24 (23)
Ke 1.1. SULJETTU
Ma 6.1. SULJETTU
(Keittiö sulkeutuu)