"Pizza bakers are excellent lovers. Become one."

Näillä eväillä ja ohjeilla syntyy pizza Ravintola Fat Lizardissa. Italialainen pizzamestarimme Manu näyttää sinulle videoissa, miten Fat Lizardin uusista leivontatuotteista syntyy rapea ja ilmava pizza, foccaccia tai ciabatta myös kotiolosuhteissa. Jos nämä ainekset ja vinkit eivät tee sinusta hyvää (pizza)leipuria, et todennäköisesti ole sellainen.
pizza ainekset
”Hyvä pizzan leipominen ei ole hätähousun hommaa. Fat Lizardin (pizza)taikinan valmistuminen ottaa aikansa eli 48 tuntia. Mutta kuten elämässä, sinnikkyys ja kärsivällisyys palkitaan.”
manu2

Ma-To 11-22 (21)
Pe 11–23 (22)
La 13-23 (22)
Su Suljettu
(Keittiö sulkeutuu)

Ma 11-22 (21)
Ti-To 11-23 (22)
Pe 11-24 (23)
La 13-24 (23)
Su 10:30-22 (21)
(Keittiö sulkee)

Ma–Ti 11-15
Ke–To 11-21 (20)
Pe 11-22 (21)
La 13–22 (21)
(Keittiö sulkee)
Su Suljettu

Pääsiäinen: suljettu 29.3.-1.4.

Ma-Ti Suljettu
Ke-To 16-22 (21)
Pe 16-23 (22)
La 13-23 (22)
Su 10:30-21 (20)
(keittiön sulkeutuu)

30.4. alkaen avoinna myös tiistaisin 16-22