Vuoromestari
Fat Lizard Herttoniemen ”huvittelukeskus” etsii pätevää vuoromestaria. Vastaat vuorossasi monipuolisista keittiön operaatioista. Herttoniemessä operoimme upeissa tiloissa neljässä kerroksessa; löytyy kokoustila, sauna omalla terassilla ja jacuzzilla, ravintola sali, suuri terassi sekä katutasossa tunnelmallinen Street Bar. Asiakaspaikkoja on terassit mukaan lukien lähes 1000 ja meininki sen mukaisesti hyvin monipuolista ja ennen kaikkea mukavaa. Hauskat työkaverit ja hyvät haasteet pitävät mielen virkeänä ja makunystyrät herkkinä.
Keittiötiimissä työskentelee keittiöpäällikkö Antti, keittiömestari Arttu, pizzamestari Gigi sekä yli 10 ammattitaitoista vuoromestaria, kokkia ja pizzakokkia.
Odotamme sinulta: hyviä taitoja johtaa ihmisiä, intohimo ja sinnikkyyttä ylläpitää erinomaista laatua sekä kehittää toimintaa jatkuvasti tiimin kanssa. Kokemusta sinulta löytyy mielellään á la Carte-keittiön toiminnasta ja lounaskonseptit ovat myös tuttuja. Toivomme, että olet joustava ja rohkea, reilu ja raitis.
Lähetä CV ja hakemus:
antti(at)ravintolafatlizard.fi
Kokki
Avoinna on täysiaikainen kokin paikka.
Kiehtooko elävä tuli? Jos, niin miksipä et paistaisi työksesi pihvejä ja muita herkkuja hienossa puuhiiligrillissä? Ja mikä ihmeen Flaming Alaska? Se on Fatin klassikko, historiamme suosituin jälkiruoka, jota kenties juuri sinä pääset pian valmistamaan. Fat á la Carte-menu pitää sisällään korkealaatuisia raaka-aineita, joista ammattitaidolla ja intohimolla valmistetaan toinen toistaan maukkaampia annoksia, viikon jokaisena päivänä, aamusta iltaan.
Kokin työajat vaihtelevat tarpeen mukaan päivästä iltaan, mutta työ on kuitenkin enemmän iltapainotteista. Kokemus kokin työstä (kiireisessä) ravintolassa varmasti on avuksi kuten myös alan koulutus, mutta intohimo hyvään ruokaa ja asenne työntekoon ratkaisevat. Me kyllä opetamme ja paljastamme Fatin keittiön taiat ja teemme sinusta vahvan osaajan #bigfatfamily -tiimiin.
Lähetä CV ja hakemus:
antti(at)ravintolafatlizard.fi
WE ARE NOT HIRING FLOOR / BAR STAFF AT THE MOMENT, BUT YOU CAN ALWAYS SEND AN APPLICATION!
We will be in touch with you if and when we have open vacancies.
Waiters/waitresses
We can offer part time work (30-60 hours / 3 weeks) with permanent contracts.
There are shifts available from Monday to Sunday from lunch hours to the evenings. We are busy every day of the week.
Finnish language skills are not mandatory, we have an excellent introduction and training practice but surely we appreciate previous experience and learned skills.
Our waiters/waitresses are very friendly, skilled and motivated team players. A high-quality selection of drinks, a delicious menu, nice customers and the best colleagues await you in Otaniemi. Welcome to our #bigfatfamily team.
Send your CV and application:
tiina(at)ravintolafatlizard.fi
Kokki
Avoinna on täysiaikainen kokin paikka.
Kiehtooko elävä tuli? Jos, niin miksipä et paistaisi työksesi pihvejä ja muita herkkuja hienossa puuhiiligrillissä? Ja mikä ihmeen Flaming Alaska? Se on Fatin klassikko, historiamme suosituin jälkiruoka, jota kenties juuri sinä pääset pian valmistamaan. Fat á la Carte-menu pitää sisällään korkealaatuisia raaka-aineita, joista ammattitaidolla ja intohimolla valmistetaan toinen toistaan maukkaampia annoksia, viikon jokaisena päivänä, aamusta iltaan.
Kokin työajat vaihtelevat tarpeen mukaan päivästä iltaan, mutta työ on kuitenkin enemmän iltapainotteista. Kokemus kokin työstä (kiireisessä) ravintolassa varmasti on avuksi kuten myös alan koulutus, mutta intohimo hyvään ruokaa ja asenne työntekoon ratkaisevat. Me kyllä opetamme ja paljastamme Fatin keittiön taiat ja teemme sinusta vahvan osaajan #bigfatfamily -tiimiin.
Lähetä CV ja hakemus:
mika(at)ravintolafatlizard.fi
Kokki
Avoinna on kaksi täysiaikaista ja vakituista kokin paikkaa.
Kiehtooko elävä tuli? Jos, niin miksipä et paistaisi työksesi pihvejä ja muita herkkuja hienossa puuhiiligrillissä? Ja mikä ihmeen Flaming Alaska? Se on Fatin klassikko, historiamme suosituin jälkiruoka, jota kenties juuri sinä pääset pian valmistamaan. Fat á la Carte-menu pitää sisällään korkealaatuisia raaka-aineita, joista ammattitaidolla ja intohimolla valmistetaan toinen toistaan maukkaampia annoksia, viikon jokaisena päivänä, aamusta iltaan.
Kokin työajat vaihtelevat tarpeen mukaan päivästä iltaan, mutta työ on kuitenkin enemmän iltapainotteista. Kokemus kokin työstä (kiireisessä) ravintolassa varmasti on avuksi kuten myös alan koulutus, mutta intohimo hyvään ruokaa ja asenne työntekoon ratkaisevat. Me kyllä opetamme ja paljastamme Fatin keittiön taiat ja teemme sinusta vahvan osaajan #bigfatfamily -tiimiin.
Lähetä CV ja hakemus:
nico(at)ravintolafatlizard.fi
Ma–Ti 11–22 (21)
Ke–To 11–23 (22)
Pe 11–24 (23)
La 13–24 (23)
(Keittiö sulkeutuu)
Su suljettu
Suljettu 23.-26.6.
Ma 11–22 (21)
Ti 11–23 (22)
Ke-Pe 11-24 (23)
La 13–24 (23)
Su 10.30–22 (21)
(Keittiö sulkeutuu)
23.6. 13-22
24.6. 13-22
25.6. 13-22
Ma–Ti 11–21 (20)
Ke–To 11–23 (22)
Pe 11–01 (22)
La 13–01 (22)
Su 11-21 (20)
(Keittiö sulkeutuu)
Suljettu 23.-25.6.