Rekry!

We are hiring! You? 

Oletko saanut positiivisen testituloksen – työelämässä?  Entä onko sinut siunattu sinnikkyydellä syntymälahjana? 
Jos näin on – tartu tilaisuuteen ja liity meihin.  Arvostamme kokemusta alan eri tehtävistä, mutta viime kädessä asenne ja sinnikkyys ratkaisevat. Palkkaamme sinut samantien, jos veriryhmämme mätsäävät.  

Have you been tested positive (in work life)? And you’ve received a dose of persistence as a birth gift?
If that’s the case – join us.
In the end it’s the attitude and resilience that counts.
We hire as soon as the applicant’s blood type matches ours.

Rekrytointi
Rekryointi

Fat Lizard Keittiö / Kitchen

Uusi Fat Lizard ravintola avaa ovensa kantakaupungin alueelle vielä tänä vuonna ja etsimme nyt uuden ravintolan tiimiin keittiömestaria.

Fat Lizardin keittiössä uskomme näyttävään, käsillä tehtyyn ja runsaaseen ruokaan. Keittiömestarina sinulle on erittäin tärkeää laadun varmistaminen. Arvostat hyviä raaka-aineita ja kaikki mikä keittiöstäsi asiakkaalle tarjotaan, on maistamalla varmistettu herkulliseksi. 

Odotamme sinulta myös hyviä taitoja johtaa ihmisiä. Olet läsnäoleva esihenkilö, joka innostaa ja vahvistaa tiimin ammattitaitoa päivittäin.  Osaat myös organisoida tekemisen tehokkaaksi ja ymmärrät ymmärrät liiketoiminnan keskeisiä tunnuslukuja. 

Keittiömestarin työssä menestyminen edellyttää jo useamman vuoden kokemusta alalta. Sinulla on jo kokemusta keittiömestarina työskentelystä tai olet innostunut ja kokenut vuoromestari ja olet valmis ottamaan urallasi seuraavan askeleen. 

Työssä onnistumisen tukena sinulla on useamman Fat Lizard -ravintolan keittiön operatiivisesta toiminnasta vastaava keittiöpäällikkö Antti Hartemo sekä ravintolapäällikkö Toni Brofeldt.

Työ on ilta -ja viikonloppupainotteista ja työsuhde alkaa marraskuun alussa. 

Lisätietoja / Lähetä CV ja hakemus: 

antti(at)ravintolafatlizard.fi

Fat Lizard Sali & Baari / Floor & Bar

We are looking for cheerful ’elves’ to spend the coming christmas season with us. We can offer full and part-time hours for several waiters/Waitresses 

We can offer part time work (30-60 hours / 3 weeks) with permanent contracts.

There are shifts available from Monday to Sunday from lunch hours to the evenings. We are busy every day of the week.

Finnish language skills are not mandatory, we have an excellent introduction and training practice but surely we appreciate previous experience and learned skills.

Our waiters/waitresses are very friendly, skilled and motivated team players. A high-quality selection of drinks, a delicious menu, nice customers and the best colleagues await you in Otaniemi. Welcome to our #bigfatfamily team.

Send your CV and application:
tiina(at)ravintolafatlizard.fi

Kokki

Avoinna on täysiaikainen kokin paikka.

Kiehtooko elävä tuli? Jos, niin miksipä et paistaisi työksesi pihvejä ja muita herkkuja hienossa puuhiiligrillissä? Ja mikä ihmeen Flaming Alaska? Se on Fatin klassikko, historiamme suosituin jälkiruoka, jota kenties juuri sinä pääset pian valmistamaan. Fat á la Carte-menu pitää sisällään korkealaatuisia raaka-aineita, joista ammattitaidolla ja intohimolla valmistetaan toinen toistaan maukkaampia annoksia, viikon jokaisena päivänä, aamusta iltaan.

Kokin työajat vaihtelevat tarpeen mukaan päivästä iltaan, mutta työ on kuitenkin enemmän iltapainotteista. Kokemus kokin työstä (kiireisessä) ravintolassa varmasti on avuksi kuten myös alan koulutus, mutta intohimo hyvään ruokaa ja asenne työntekoon ratkaisevat. Me kyllä opetamme ja paljastamme Fatin keittiön taiat ja teemme sinusta vahvan osaajan #bigfatfamily -tiimiin.

Lähetä CV ja hakemus:
mika(at)ravintolafatlizard.fi

Fat Lizard Sali ja Baari / Floor and Bar

Tarjoilijoita joulusesonkiin 

Etsimme jokaiseen Fat Lizard -ravintolaan ammattitaitoisia ja hyväntuulisia tarjoilijoita. Töitä on tarjolla marraskuun puolivälistä (Otaniemessä työt voivat alkaa jo aiemmin) torstaihin 21.12.2023 saakka. Halutessasi tarjoamme täydet tunnit tai voit työskennellä myös pari-kolme päivää viikossa.

Fat Lizardissa tarjoamme ronskia ja rehevää ruokaa laadukkaista raaka-aineista, ilman krumeluureja tai kikka kuutosia. Siihen päälle tarjoamme aina hyvää pöhinää sekä laajan valikoiman Fat Lizard -panimon oluita sekä muita laadukkaita juomia. Asiakkaitamme ovat niin yritysvieraat kuin perheet, kaveriporukat ja pariskunnat. Tarjoamme lounasta sekä á la Cartea ja joulukuussa Fat XMAS Buffet-joulubuffet on tarjolla joka päivä. Työvuorot painottuvat ilta-aikaan,  mutta myös lounasvuoroja on tarjolla. 

Toivomme, että hallitset ja tarjoilijan perustaidot ja tiedät jonkin verran oluista sekä viineistä.  Asenne kuitenkin ratkaisee, tässäkin työssä, eli jos olet innokas ja nopea oppimaan uutta, teemme sinusta tarjoilijan. 

Työvuoroista ei vauhtia puutu ja positiivisen asenteen lisäksi sinun on hyvä olla rohkea ja oma-aloitteinen. Salityöskentelyssä tärkeää on myös taito organisoida omaa työtä ja tanssia samalla koko tiimin tahdissa. Olet hymyilevä, innostunut ja todellakin pidät asiakaspalvelutyöstä. Työkielenä on pääsoin englanti – and it is not a problem for you! 

Lähetä CV ja hakemus: 

tiina(at)ravintolafatlizard.fi

 

Waiters/waitresses for the Christmas season

We are looking for professional and cheerful waiters for every Fat Lizard restaurant. Jobs are available from mid-November (in Otaniemi, work can start earlier) until Thursday, December 21, 2023. If you wish, we offer full hours or you can also work two or three days a week.

At Fat Lizard, we offer delicious food from high-quality ingredients, without tricks. On top of that, we always offer good atmosphere and a wide selection of Fat Lizard brewery beers and other high-quality drinks. Our customers are business guests as well as families, groups of friends and couples. We offer lunch and á la carte and in December the Fat XMAS Buffet Christmas buffet is served every day. Work shifts are concentrated in the evening, but lunch shifts are also available.

We hope that you have mastered the basic skills of a waiter/waitress and know something about beers and wines. However, attitude counts, even in this job, so if you are eager and quick to learn new things, we will teach you.

There is no lack of speed in the work shifts, and in addition to a positive attitude, you need to be brave and self-initiative. Work requires the ability to organize one’s own work and at the same time dance to the rhythm of the whole team is also important. You are smiling, enthusiastic and really like customer service work. The main working language is English. 

Send your CV and application: 

tiina (at) ravitolafatlizard.fi

Ma-Ti 11-22 (21)
Ke-To 11–23 (22)
Pe 11–24 (23)
La 13-24 (23)
(Keittiö sulkeutuu)
Su suljettu

Pe 22.12. 10:30-15
La 23.12. - Ti 26.12. Suljettu

Ma 10:30–22 (21)
Ti 10:30–23 (22)
Ke-Pe 10:30-24 (23)
La 12–24 (23)
Su 12–22 (21)
(Keittiö sulkeutuu)

Pe 22.12. 10:30-15
La 23.12. - Ma 25.12. Suljettu
Ti 26.12. 15-23 (22)

Ma–Ti 10:30–21 (20)
Ke–To 10:30–23 (22)
Pe 10:30–00 (22)
La 13–00 (22)
Su 13-21 (20)
(Keittiö sulkeutuu)

Pe 22.12. 10:30-15
La 23.12. - Ti 26.12. Suljettu

Avataan 29.12.2023 kello 15:00

Ma-Ti Suljettu
Ke-To 16-23 (22)
Pe 16-24 (23)
La 13-24 (23)
Su 13-21 (20)

(keittiön sulkeutuu)

31.12. 13-01 (23)
1.1. 13-21 (20)